Este GTOptions un broker de încredere?

Compania GTOptions este destul de populară în comparație cu operatorii de servicii financiare similare. În plus, brokerul oferă una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare și caracteristici pentru lucrul cu tranzacții deschise (dublare, încheiere mai devreme și extindere).

GTOptions utilizează platforma de tranzacționare SpotOption, o platformă web de încredere, utilizată și de alți brokeri de opțiuni binare de top. Butoanele din rândul de sus al platformei prezintă diferite tipuri de tranzacții oferite. Al doilea rând de butoane prezintă activele oferite spre tranzacționare. Butoanele de culoare roșie și verde prezintă direcțiile opțiunilor, eliminând astfel posibilitatea de introducere greșită a tranzacției. În dreapta platformei, se prezintă procentajele de profitabilitate cu cifre mari.

GTOptions oferă una dintre cele mai mari rate de profit din domeniu. În funcție de tipul activului, media de profit variază între 70%-90%. Opțiunile One Touch pot genera profituri de până la 540%.

GTOptions este un broker care are toate atuurile pentru a ocupa la un moment dat un loc fruntaș în clasamentul firmelor de brokeraj. Din moment ce dispune de un set de opțiuni și active de calitate, formare și asistență profesională, nu se deosebește de alte companii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *