Experiența generală cu ETX Capital

ETX Capital oferă o gamă largă de instrumente și o piață economică de încredere pentru traderii săi. Este o platformă sigură, autorizată, de asemenea, de către autoritățile britanice. Spre deosebire de alte platforme, își desfășoară activitatea de 12 ani și s-a certificat ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme de tranzacționare. Sistemul de retragere al ETX Capital este un proces simplu și oferă metode de plată precum Amex, Skrill, Moneybookers, Visa și MasterCard, pentru o tranzacționare sigură și rapidă a fondurilor. ETX Capital este o sursă mondială de tehnologie de ultimă generație, care le oferă traderilor din întreaga lume posibilitatea de a avea acces la peste 6.000 de piețe. Aceste piețe de prețuri competitive sunt asistate de panourile câștigătoare ETX Capital.

ETX Capital oferă un mediu prietenos pentru începători. Bonusul de bun-venit, de până la 60 la sută, este dat tuturor noilor veniți atunci când își investesc fondurile. Siguranța fondurilor este obiectivul cel mai important al acestei platforme, care și-a construit încrederea clienților.

Majoritatea traderilor, atunci când sunt acasă, se conectează de pe laptop sau calculator. Pentru a mări șansele de profit, conectarea la ETX Capital este posibilă și prin intermediul telefonului mobil. Descarcă aplicația de mobil și conectează-te la contul tău, prin introducerea numelui de utilizator și a parolei corecte. Utilizatorii de telefoane mobile pot verifica recenziile piețelor și valorile actuale ale activelor. Primește ajutor de la instrumente educaționale și estimează prețurile corecte ascendente sau descendente ale activelor. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor, optează pentru facilitățile date tuturor traderilor, prin e-mail, telefon sau chat live. Asistența clienților non-stop încurajează traderii să tranzacționeze într-un mediu cu risc scăzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *