Este posibil să faci bani din tranzacționarea opțiunilor binare?

Pentru început, să definim ce sunt opțiunile binare. În ciuda anumitor diferențe dintre tranzacționarea opțiunilor binare și, de exemplu, tranzacționarea Forex, în final, opțiunile binare sunt un tip de activitate pe bursa de valori. Cu alte cuvinte, speculație cu acțiuni, obligațiuni și resurse.

Dacă evaluezi profesia traderului (traderul fiind persoana implicată în speculațiile financiare) din punctul de vedere al prosperității financiare a traderului, atunci venitul pe care îl obține are anumite caracteristici distinctive.

Nu există o limită de profit minimă sau maximă. Pe de o parte, acesta este un dezavantaj, deoarece nu ai garanția că, în cel mai rău caz posibil, vei obține un minimum fixat. În același timp, asta e pur și simplu minunat! Ai perspectiva de a câștiga nu doar un anumit salariu, așa cum e în cazul angajării tradiționale, ci o sumă nelimitată de nimic. Totul depinde de abilitățile tale și capacitatea intelectuală.

De aceea tranzacționarea cu opțiuni poate fi o oportunitate fantastică de a câștiga independență financiară. Cel mai important lucru este să știi cum să începi și cum să continui. Venitul tău depinde de cât de precise sunt previziunile tale în ceea ce privește schimbarea pentru bunul de bază ales. Principala armă a traderului este abilitatea sa de a previziona situația pieței.

E clar că vei avea multe de învățat. Dacă faci o comparație între tranzacționarea opțiunilor și tranzacționarea tradițională a acțiunilor, în primul caz nu trebuie să previzionezi cuantificabil dacă prețul bunului va crește sau va scădea. Este suficient doar să definești o tendință. De aceea, tranzacționarea opțiunilor este uneori mai profitabilă, dar, în același timp, mult mai complicată decât tranzacționarea clasică a valutelor sau a titlurilor de valoare.

Pentru a începe să tranzacționezi, e necesar să cumperi o opțiune sau mai multe opțiuni. Din moment ce opțiunea este un bun al bursei valutare, ai nevoie de o investiție financiară pentru a o cumpăra. Profitul este calculat în baza procentajului prețului opțiunii. Astfel, cu cât cheltui mai mulți bani pentru cumpărarea opțiunii, cu atât va fi mai mare profitul sau pierderea la final.

Dacă vei cumpăra o opțiune la prețul mediu de 10$, atunci vei avea un nivel de venit, iar la prețul de 100$ – profitul este mai mare. Îți va permite să setezi și să reglezi în mod independent un nivel de profit pe care vrei să-l obții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *