CTOption este un broker absolut remarcabil

CTOption, fondat în 2006, este o platformă renumită de tranzacționare cu opțiuni binare și o firmă de brokeraj de investiții, care operează în peste 90 de țări din întreaga lume. Are sediul în Sfântul Vicențiu și Grenadine.

Tranzacționarea pe termen lung la CTOption este simplă. Membrii care decid să se alăture Grupului de Tranzacționare de Elită la CTOption primesc o asigurare pentru prima tranzacționare pe termen lung. Săptămânal, membrii vor obține, de asemenea, două semnale pe termen lung, bazate pe analize efectuate de trei firme de cercetare de top din industrie. Fiecare semnal oferă informații cu privire la prețul de piață în timp real și predicții suplimentare pentru următoarele trei luni.

Binary Bug este programul de Tranzacționare și Semnale Binare Automate al brokerului. Binary Bug este specializat pe dezvoltarea algoritmilor de tranzacționare și tehnologiile de executare a tranzacționării. Setul de instrumente analitice, modele statistice și algoritmi complecși au făcut din BB un lider mondial în sectorul de tranzacționare automată.

Binary Bug le oferă traderilor peste 30 de luni de experiență de tranzacționare în direct, utilizarea unei interfețe intuitive și prietenoase, precum și o soluție automată de economisire a timpului, susținută de o echipă de experți reală. Este o aplicație bazată pe web, disponibilă oriunde, inclusiv pe dispozitivele mobile, și nu necesită experiență în tranzacționare.

Am fost impresionați de integritatea acestui broker și, în ciuda faptului că nu este reglementat de nicio autoritate, pare să facă eforturi serioase pentru a le oferi clienților un mediu de tranzacționare sigur și transparent. Dispun de servicii de asistență bune și de multiple instrumente care vin în ajutorul clienților opțiunilor binare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *