Conturi PAMM în opțiunile binare

Unul dintre cele mai profitabile și comparativ sigure metode de a obține un venit din opțiunile binare sunt depozitele în conturi PAMM. Să vedem care sunt avantajele și dezavantajele acestei metode de investiție și să descriem în detaliu secvența acțiunilor pentru clienții dispuși să-și investească banii în conturi PAMM.

Ce este contul PAMM?

În principiu, depozitele în conturile PAMM înseamnă lăsarea capitalului investitorului în grija unui jucător pe bursa de valori, care, în schimb, va folosi acești bani în operațiuni de tranzacționare cu opțiunile binare. În ciuda faptului că drepturile de administrare a contului îi aparțin traderului, el nu are acces direct la capitalul investitorului, tot ce poate face este să efectueze operațiuni pe bursa de valori.

Traderul care a mărit cu succes capitalul clientului primește un comision, iar remunerația este transferată automat în contul traderului și poate fi retrasă sau utilizată de trader pentru propriile operațiuni de tranzacționare.

Dacă traderul operează în pierdere, nu va fi plătit, iar investitorul suportă pierderile financiare. La o primă privire, traderul nu are nimic de pierdut, deoarece nu operează cu propriii bani și, prin urmare, nu are nicio responsabilitate financiară. Cu toate acestea, pentru crearea unui cont PAMM, un trader trebuie să adauge o anumită sumă din banii proprii (așa-numitul capital al managerului), care va fi utilizat ulterior în operațiuni de tranzacționare în aceleași condiții ca fondurile investitorului.

Cu alte cuvinte, managerul nu poate face o tranzacție folosind doar fondurile investitorului, fără a-și folosi fondurile proprii și, în acest caz, principiul distribuției proporționale a banilor este pus în acțiune. Deci, în final, traderul își asumă riscuri folosind și propriii bani, iar clienții care evaluează promptitudinea unei investiții într-un cont PAMM pot, de asemenea, să revizuiască dimensiunea capitalului managerului și, pe baza acestor informații, să tragă concluzii proprii.

Dacă investitorul vede că traderul operează cu proporții mici din banii personali și obține în mod regulat profit, acest lucru va indica faptul că activitatea traderului este serioasă și de succes, iar traderul probabil nu va lua parte la tranzacții dubioase, putând garanta siguranța fondurilor și profitabilitatea banilor investiți în capitalul fondurilor PAMM.

Contul PAMM din punct de vedere tehnic

Să aruncăm o privire în detaliu asupra modului în care funcționează contul PAMM. PAMM – Percent Allocation Management Module (Modulul de administrare a alocării procentuale) – este o distribuire procentuală a sistemului de administrare, un program special complex, care permite automatizarea procesului delegării capitalului în administrarea depozitului.

Conceptul principal al sistemului PAMM este o distribuție proporțională a banilor investitorului și traderului în momentul deschiderii comenzilor de tranzacție. Veniturile și pierderile după închiderea poziției sunt, de asemenea, distribuite proporțional. Ca urmare, în cazul unei tranzacții reușite, investitorul va observa creșterea capitalului său (în cabinetul personal), iar traderul nu doar că va obține profit pentru propriii bani investiți, ci va primi și un comision bonus pentru creșterea capitalului investitorului.

Sistemul este construit în așa fel încât nu doar că permite transferul automat al autorității, ci și un retur automat al banilor. Dacă investitorul decide să-și retragă capitalul din administrarea depozitului, traderul nu-l poate împiedica să facă asta. Cu toate acestea, există anumite limitări, pentru a asigura stabilitatea proceselor de tranzacționare. De exemplu, investitorul nu-și poate primii banii înainte de încheierea tuturor comenzilor de tranzacționare care au fost create înainte de trimiterea solicitării pentru retragerea fondurilor.

Sistemul PAMM redistribuie în mod automat bunurile, garantând un nivel ridicat de siguranță pentru toți cei care iau parte la procesul de tranzacționare. De exemplu, traderul nu poate „dispărea” cu banii investitorului, deoarece nu are niciun drept să-i retragă. Pe de altă parte, în timp ce câștigă bani din operațiunile de succes ale traderului, investitorul nu poate evita să plătească bonusul comision al traderului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *