Cea mai onestă poveste de succes cu opțiuni binare pe care o vei citi vreodată

Soțul meu a fost cel care mi-a prezentat prima dată conceptul de tranzacționare cu opțiuni binare. Are o înclinație spre ocupațiile noi și spre abandonarea acestora dacă nu sunt interesante sau împărtășirea acestora cu mine dacă sunt pe placul lui.

Când a ales să tranzacționeze, el citise inițial mult despre tranzacționare în general și mereu se uita la TV la știri și reportaje economice. A încercat puțin din fiecare tip de tranzacționare, dar odată ce a încercat opțiunile binare, a știut că asta voia să tranzacționeze. Din păcate, nu cred că va fi vreodată mai bun decât un trader mediu. El pur și simplu nu are răbdare; era mereu nerăbdător să facă o tranzacție.

Deși a făcut câteva tranzacții bune, a făcut și câteva proaste, de asemenea. În cele din urmă, s-a săturat de tranzacționare, dar mai avea câțiva bani în cont, așa că l-am întrebat dacă îl deranjează dacă îmi încerc și eu norocul. Se îndoia că voi putea să înțeleg acest lucru vreodată, dar cum nu avea mulți bani în cont și era deja peste bugetul gospodăriei; mi-a spus să-mi încerc norocul.

Ei bine, soțul meu nu trebuia să-și facă griji că eu nu voi putea înțelege tranzacționarea opțiunilor binare! Eram ca un pește în apă. În aproximativ șase luni, am transformat acei bani de început într-un cont de douăzeci și cinci de ori mai mare decât cel inițial.

Dacă iei în considerare toate tranzacțiile rele pe care le-am făcut în timp ce învățam procesul, este totuși o realizare incredibilă. Chiar mai incredibil este că, după încă patru luni, am transformat suma originală de mai puțin de 150 $ în peste 15.000 $. Am retras acei bani și mi-am renovat bucătăria, baia, dar au mai rămas câțiva bani pe care să-i refolosesc la alte tranzacții. Știu că pot să repet succesul și am început deja să tranzacționez din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *