Care este profitul maxim posibil atunci când tranzacționezi pe piața acțiunilor?

E greu de crezut că oricine care tranzacționează, de exemplu opțiuni binare, pe piața de acțiuni, reușește să facă profituri care depășesc de sute de ori salariul mediu obișnuit al unui angajat. Este foarte important de înțeles ce trăsături de caracter sunt esențiale pentru un trader care obține un venit substanțial. Desigur, toți oamenii sunt diferiți; cu toate acestea, este posibil să definești calitățile care practic îi unesc pe toți traderii de pe bursa de valori, precum:

  • cinism și prudență. Traderul care câștigă sume importante de bani nu trebuie să cedeze entuziasmului, să spere la noroc și să ia decizii impulsive. Este posibil să obții un venit stabil din activitățile cu acțiuni, dacă te bazezi doar pe logică și calcule atente.
  • capacitatea de a aștepta. Traderii care lucrează cu tranzacții ce valorează nu 10-20 dolari, ci o mie sau mai mult nu fac 20-30 de tranzacții zilnice, ci 2-3 pe săptămână. Cu toate acestea, ei au întotdeauna încredere în judecata lor expertă și știu că tendința va fi exact așa cum au prezis-o.
  • control constant asupra situației pieței, folosind instrumente de analiză și înțelegând lumea proceselor economice.

Mai mult, traderilor experimentați nu le este frică de micile eșecuri și sunt dispuși să-și asume riscuri, dacă tranzacția promite profituri substanțiale. Tranzacționarea pe piețele de acțiuni este riscantă prin definiție. Cei capabili să evalueze în mod adecvat riscurile și să administreze în mod rațional un capital vor găsi succesul.

Cum să începi să tranzacționezi?

Dacă decizi să începi să tranzacționezi opțiuni binare, atunci, cu siguranță, nu ești doar interesat de o perspectivă pe termen lung, ci vrei, de asemenea, să înțelegi ce poți obține în primele săptămâni și luni. Pentru ca începutul să fie mai mult sau mai puțin reușit, încearcă să urmezi aceste recomandări:

  • mărește-ți nivelul de educație, lărgește-ți orizonturile economice. Dacă nu vei studia analiza tehnică măcar la nivelul de bază și nu vei putea analiza graficele, e mai bine să mergi direct la cazinou și să aștepți norocul. Poți încerca să aplici cunoștințele pe care le ai, să-ți dezvolți să-ți pui la punct abilitățile fără să riști nimic cu ajutorul unui cont demonstrativ
  • urmează strict tactica aleasă. Orice strategie poate fi caracterizată cantitativ printr-o așa-numită rată de profitabilitate. Este important de înțeles că, cu cât e mai mare profitabilitatea, cu atât e mai mare și riscul. De aceea se recomandă utilizarea unor strategii cu parametri medii și cu un risc comparabil mai mic. De obicei, rata de profitabilitate a oricărui sistem de tranzacționare se măsoară procentual. De exemplu, dacă este 50% lunar, atunci pentru fiecare 100 dolari investiți, vei primi 50 dolari profit.
  • e important să-ți crești treptat contul virtual, astfel încât, după fiecare retragere, să ai puțin mai mulți bani decât în momentul retragerii anterioare. Asta îți permite să-ți mărești treptat capitalul de lucru și venitul lunar.

Principala regulă pentru traderul începător nu este să spere la munți de aur imediat, ci să încerce să învețe această profesie mai bine, să acorde timp studiului și să se antreneze folosind contul demonstrativ. În acest fel, mai devreme sau mai târziu vei reuși să obții succesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *