Informații despre compania BuzzTrade

BuzzTrade, brokerul nou de opțiuni binare. Înregistrat în 2015, în luna septembrie. Se va dovedi a fi de încredere sau o înșelătorie? BuzzTrade este deja reglementat de CySec.

La doar două luni de la înființare, BuzzTrade intră pe piața competitivă a tranzacționării cu opțiuni binare, înarmată cu un certificat de reglementare CySec. BuzzTrade ia totul în serios și intenționează să rămână pe piață.

Platforma de tranzacționare nou lansată, AirSoft, este un ajutor foarte binevenit pentru platforma standard Tech Financials. BuzzTrade se numără printre primii utilizatori ai acesteia. Este clară, curată și ușor de navigat, oferind o experiență de mare clasă clienților săi.

Faptul că BuzzTrade vine deja pe piața opțiunilor binare cu o autorizație CySec înseamnă că vrea cu adevărat să rămână pe piață. Le oferă miilor de clienți o experiență diferită și facilă, datorită ușurinței de navigare a platformei.

Știind cât de importantă a devenit tranzacționarea socială, BuzzTrade a atras deja cei mai buni traderi online, iar rezultatele acestora pot fi monitorizate și copiate de orice trader nou de opțiuni binare. Începătorii pot copia tranzacții de succes și, în plus, pot utiliza un Cont Demo pentru a face acest lucru, până când vor avea propria lor poveste de succes.

BuzzTrade solicită tuturor clienților noi să se înregistreze și să-și verifice identitatea. Aceasta este o măsură de precauție necesară care protejează atât traderii, cât și brokerii, de o posibilă fraudă sau spălare de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *