Binomo: doar doi ani pentru a urca în TOP-10 brokeri de opțiuni binare

Pentru ca un broker tânăr să aibă acces la top zece platforme de tranzacționare a opțiunilor binare, Binomo oferă o strategie de succes. Acest serviciu de comerț cu produse de înaltă tehnologie a fost lansat în anul 2014. La baza dezvoltării acestuia se află nevoile clienților. Platforma online a fost creată folosind instrumente de tranzacționare avansate, la cererea brokerului. Traderii din diverse țări, inclusiv din România, au apreciat eforturile depuse de broker și i-au încredințat tranzacțiile lor.

Binomo se dezvoltă împreună cu traderii

Opțiunile binare sunt unul dintre cele mai simple instrumente financiare de pe piața valutară. Prin urmare, activitatea unui investitor de succes începe, de obicei, cu acestea. Urmărind evenimentele financiare și economice, puteți prezice o scădere sau o creștere a prețurilor la metalele prețioase, la acțiuni, puteți înțelege direcția în care vor evolua cursurile valutare din întreaga lume. Această prognoză stă la baza activității de tranzacționare, adică investirea banilor în tranzacții profitabile, la momentul potrivit și în activele potrivite.

Pentru a fi siguri că evoluția către bunăstare financiară nu este întreruptă de la bun început, Binomo oferă o platformă care este cel mai ușor de folosit pentru investitorii fără experiență. Asistența tehnică acordată în legătură cu activitatea de tranzacționare vă permite să lucrați de acasă, în timp ce clătăriți și din orice țară. Aveți nevoie doar de o conexiune la Internet stabilă și un computer personal. Tranzacțiile se desfășoară direct online, prin intermediul portalului Binomo, nefiind necesare niciun fel de programe speciale.

Ținând cont de toate neclaritățile cu care s-ar putea confrunta traderii începători, Binomo a creat condițiile care oferă cele mai mici riscuri și pierderi.

  1. Primii pași se învață într-un timp foarte scurt. Interfața site-ului Binomo este concepută astfel încât traderii să poată înțelege încă din prima zi cum funcționează platforma.
  2. Cont demo de instruire pentru evaluarea și testarea diverselor strategii de tranzacționare.
  3. Depozit minim de zece dolari. Această sumă este suficientă pentru a începe o tranzacție reală, pentru a testa serviciul, pentru a înțelege cum funcționează sistemul de tranzacționare cu opțiuni binare.
  4. Depozitul minim pentru prima tranzacție este de 1 dolar.
  5. Asigurarea primelor 5 tranzacții pentru unele tipuri de conturi este o ocazie excelentă de mărire a depozitului din prima zi cu 100%, în cazul unor tranzacții de succes.
  6. Terminal inovator, care garantează un flux eficient de active financiare (depozit / retragere).

După primii pași, traderii trebuie să își dezvolte și să își creeze propriile strategii de tranzacționare. În acest scop, platforma de tranzacționare Binomo destinată brokerilor a creat un centru unic de instruire online. Materialele didactice vă vor ajuta să învățați elementele fundamentale cu privire la opțiunile binare, veți putea urmări lecții video și vă veți familiariza cu experiența traderilor de succes.

Succesul Binomo înseamnă succesul traderilor săi

Activitatea desfășurată pe platforma Binomo conduce la succesul financiar al traderilor. Un studiu atent al tendințelor pieței, urmărirea principalelor știri financiare, analiza situației și dezvoltarea diverselor strategii de tranzacționare vă permit să evoluați.

Beneficiind de experiență inițială pe portalul Binomo, puteți lucra cu mai multe poziții simultan, fără a aștepta finalul unei tranzacții. Pentru traderi sunt disponibile 140 de poziții, fiecare dintre acestea putând aduce un profit de până la 94%. Un grafic de tranzacționare la scară mare, cu multe setări, vă permite să vizualizați și să analizați simultan un număr mare de date și să luați decizii profitabile.

Tranzacționarea poate continua întreaga săptămână, opțiunile binare putând fi tranzacționate și la sfârșit de săptămână. Ascensiunea financiară nu va fi întreruptă în timp ce vă deplasați, călătoriți sau sunteți în concediu – brokerul a lansat o aplicație specială pentru sistemele de operare iOS și Android.

Este distractiv să tranzacționați cu Binomo!

Brokerul a dezvoltat un sistem interesant de bonus pentru traderi, prin intermediul căruia aceștia își pot mări depozitul cu 60-100%. Formatul jocului are la bază concursuri periodice, premiile putând ajunge până la 1000 – 7000 de dolari. Chiar și un trader novice cu un cont demo poate participa la un concurs săptămânal cu premii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *