Adevărul despre opțiunile binare – Tranzacționare legitimă sau înșelătorie?

Nu poți citi un blog de investiție fără a da de postări despre opțiuni binare. Există mulți bani în opțiunile binare – pentru utilizatori, brokeri și agențiile de publicitate – așadar, acest lucru nu se va schimba peste noapte. Tranzacționarea cu opțiuni binare este legală, dar extrem de riscantă. Trebuie să înțelegi industria și riscurile implicate – și probabil ai avea mai multe beneficii dacă ai sta departe de ele complet.

Nu crede recenziile care laudă opțiunile binare ca fiind o soluție rapidă pentru problemele tale financiare. De fapt, nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

Cum funcționează tranzacționarea cu opțiuni binare?

Traderii de opțiuni binare „investesc” în fluctuația ulterioară a diferitelor active precum aur, burse, piețe etc. Cu alte cuvinte, traderii binari încearcă să prevadă dacă valoarea acestor active va crește sau va scădea pe durata unui interval de timp.

Dacă previziunea ta se adeverește, vei câștiga și vei primi un comision pentru investiția ta. Dacă valoarea nu se schimbă la cea prevăzută, vei pierde toți banii investiți pentru a-ți închide previziunea.

Prezentată în acest mod, este evident că tranzacționarea cu opțiunile binare seamănă mai mult cu pariurile sportive decât cu investițiile reale. Opțiunile binare nu sunt altceva decât pariuri pe activele financiare, la fel ca pariurile pe rezultatul unui joc sportiv.

Așadar, sunt o înșelătorie?

Acest lucru nu face opțiunile binare o înșelătorie. Pur și simplu nu sunt o investiție.

Majoritatea brokerilor cu opțiuni binare sunt afaceri legale. Fiind case legitime de brokeraj, banii tăi nu voi fi furați și nu vor fi fraudați.

Problema este că majoritatea brokerilor promit așteptări nerealiste. Utilizatorul obișnuit nu obține astfel de rezultate.

Cel mai comun mod în care brokerii atrag traderi noi este prin prezentarea cazurilor în care oameni simpli au reușit să câștige sume mari de bani doar prin tranzacționarea unor sume mici pe aur și alte active populare.

Desigur, astfel de cazuri chiar există, dar acestea sunt excepția de la regulă. În același fel în care jucătorii la pariurile sportive reușesc să câștige sume extrem de mari, traderii pricepuți/norocoși de opțiuni binare câștigă ocazional foarte mult. Totuși, acest lucru se întâmplă destul de rar.

Neștiind acest lucru, multă lume se înscrie la brokerii de opțiuni binare care oferă promisiuni nerealiste de câștig. În cele din urmă, multe persoane ajung să piardă toți banii introduși în sistem.

Dar poți într-adevăr să câștigi?

Cel mai mare factor în câștigarea cu opțiunile binare este NOROCUL. Dar, da, chiar poți câștiga.

Lucrul pe care brokerii nu ți-l vor spune este că trebuie să depui mult efort și cercetare dacă dorești să câștigi consecvent. Și chiar și atunci, norocul este cea mai puternică variabilă.

La fel ca în cazul pariurilor sportive, dacă vrei să câștigi, trebuie să ai multe cunoștințe despre acel sport și despre echipele care joacă. Trebuie să înțelegi jocul, punctele forte și punctele slabe ale echipelor și abilitățile jucătorilor. Va trebui să cunoști istoricul performanței, forma, accidentările și multe alte variabile. Chiar și atunci, lucrurile ar putea să nu meargă așa cum crezi.

Dacă iei în calcul toate aceste variabile, atunci probabil că vei câștiga pe termen lung. Este exact la fel și în cazul tranzacționării cu opțiuni binare. Există variabile și riscuri nenumărate pe care trebuie să le ai în vedere pentru a prezice în mod corect dezvoltarea ulterioară a unui activ.

Problemele ca perioada anului, starea economiei, evoluțiile politice, performanța economică a factorilor principali ai pieței, știrile și evenimentele recente despre afaceri influențează constant variația prețurilor acțiunilor și mărfurilor.

Pentru a putea prezice în mod precis variația activului, va trebui să fii la curent cu toate aceste informații. De asemenea, pentru a avea succes, va trebui să înțelegi și o varietate de date tehnice, dar și să citești diagrame, să utilizezi indicatori tehnici, să înțelegi calcule statistice și multe altele.

După cum poți vedea, opțiunile binare sunt mult mai mult decât investirea a 100 $ în aur, iar apoi obținerea a 300 $, 10 minute mai târziu. Dacă aceasta este abordarea ta, atunci îți vei pierde 100% investiția mai devreme sau mai târziu.

Dar asta sună dificil!

Da, într-adevăr! Exact asta necesită tranzacționarea consistentă a opțiunilor binare. Știu că majoritatea entităților care fac reclamă la opțiunile binare fac multe promisiuni îndrăznețe, dar în realitate este mult mai complicat. Pentru a face bani cu adevărat va trebui să investești mult timp cercetând și învățând aspectele tehnice ale acestei afaceri.

Indiferent de ce promite lumea, nu vei putea niciodată să faci bani cu ușurință prin plasarea pariurilor la întâmplare când și când. Brokerii se bazează ca tu să faci exact acest lucru, deoarece ei știu că în acest fel vei plăti prețul devenind un trader pierzător (însemnând că brokerii voi face bani de pe tine).

Așadar, acesta este adevărul din spatele afacerii cu opțiuni binare. Nu există nimic în neregulă cu această formă de tranzacționare online (sau, mai bine zis, pariuri), cu excepția faptului că brokerii sunt exagerați în mod artificial și că sunt prezentați necinstit ca fiind ceva ce nu sunt.

Așadar, încă o dată, tranzacționarea cu opțiuni binare este o înșelătorie?

Tranzacționarea cu opțiuni binare nu este o înșelătorie, ci un joc de noroc financiar care va funcționa bine pe termen lung pentru majoritatea utilizatorilor devotați și informați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *